Skip to main content

Werkwijze

Kenko bestratingen geeft u graag een vrijblijvend en deskundig advies. Tevens worden alle mogelijkheden en toepassingen besproken. Dit resulteert in een offerte op maat waarbij rekening wordt gehouden met de wensen en eisen van de klant.

Of het nu gaat om het bestraten van een weg, straat, stoep, tuin, oprit of een andere verharding, Kenko bestratingen is in het bezit van de kennis, ervaring en het materieel om uw project te realiseren. Voor een vrijblijvende offerte of advies op maat, verwijzen wij u naar ons contactformulier.

Plan van aanpak

Om u een goede indruk te geven van onze werkzaamheden hebben wij een plan van aanpak beschreven. Hiermee krijgt u inzicht hoe wij te werk gaan, en u graag van advies voorzien.

 [1] Bezoek op locatie

Wij komen bij u langs en nemen uw wensen en eisen waar. Tevens zullen wij u alle mogelijke informatie geven en u zo gewenst een vrijblijvende offerte aanbieden. 

[2] Uw akkoord

Na uw akkoord zullen wij complete aanleg van de bestratingwerkzaamheden verzorgen. 

[3] Aanleg en oplevering 

De bestratingwerkzaamheden zullen volgens het ontwerp en de offerte worden opgeleverd. 

[4] Evaluatie 

Na het opleveren van het werk zullen wij contact met u opnemen en informeren of alles naar wens is. Mocht het nodig zijn dan zullen wij u ook de nodige nazorg leveren.


Mocht u meer informatie willen verkrijgen over onze werkwijze dan verzoeken wij u vriendelijk ons contactformulier in te vullen.