Skip to main content

Particulieren

Uw huis verdient een mooie tuin! Een mooie tuin is een verrijking van uw leefomgeving en een waardevermeerdering voor uw huis. Een heerlijke plek om tot uzelf te komen en te relaxen. Denk daarom van te voren aan alle mogelijkheden.

Ook het balkon of dakterras worden vaak vergeten. Terwijl u met een paar (kleine) aanpassingen een groot verschil kunt maken!

Dus bent u uw bestaande bestrating zat, moet uw bestaande bestrating worden opgehoogd of uitgebreid, of wilt u iets nieuws of is uw bestrating nodig aan vervanging toe? Dan bent u bij Kenko Bestratingen aan het juiste adres.

Bij bestrating denkt men vaak aan grote oppervlaktes en een saaie uitstraling, integendeel! Kenko Bestratingen geeft een nieuwe draai aan het bestraten van uw terras of tuin, tegenwoordig bestaan er veel verschillende materialen. Samen met u komen wij tot een nieuwe bestrating, die op uw wensen is aangepast. 

Wij leveren diverse bestratingmaterialen zoals stenen, tegels, zand, grind, tuinaarde, verharding etc. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Indien u meer informatie wenst betreft de mogelijkheden en prijzen, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.